marți, 18 august 2009

Efectele impresionante ale noului ADN

Datorită intrării Sistemului nostru Solar in Centura Fotonică - o zona cosmică având o energie de frecvenţă înaltă - se produc mari schimbări inclusiv la nivel genetic. Structura genetică operează ca un sistem de transmisie-recepţie prin satelit. Fiecare componentă a ADN-ului rezonează specific pe o anumită frecvenţă de vibraţie, iar acest ansamblu preprezintă de fapt conexiunea biologică şi energetică împreună cu toate lucrurile care există,nu numai din mediu înconjurător, ci chiar universal. Frecvenţele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibraţiile lor sunt foarte fine.

În urmă cu puţini ani, în oraşul Mexic s-a desfaşurat o conferinţă la care au luat parte geneticieni din întreaga lume; având ca temă principală,schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. Dr. Berrenda Fox, cercetător în domeniul testării şi terapiei imunologice furnizează dovezi prin teste de sânge a faptului că pe lângă acea spirală dublă de ADN mai există şi alte spirale care s-au format. În interiorul spiralei duble există două filamente de ADN răsucite într-o spirală. Cu timpul s-a ajuns la concluzia că vom dezvolta douăsprezece astfel de spirale, ceea ce va duce la o mutaţie a speciei umane în ceva nou pentru care rezultatul final nu este descoperit cu certitudine.

Transformările ce au loc în corp reprezintă o nouă calibrare a frecvenţelor proprii la cele de referinţă din întregul univers. Este vorba de procese de natură chimică si electrochimică, relaţiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente de ADN se modifică ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN-ului formând un alt fel de spirală. Aspecte electromegnetice corespondente noilor legături electrochimice sunt de fapt creşteri ale frecvenţelor de vibraţie specifice. În concluzie,întregul corp va avea o frecvenţă rezonanţă mai înaltă.

Procedeul a început acum 5-20 de ani în urmă, iar aceste efecte se pot observa, mai ales în rândul tinerilor care s-au născut cu acest nou ADN. Vor deveni operaţionale anumite zone ale creierului ce au fost inactive un timp relativ lung şi care nu sunt răspunzătoare modului raţional de gândire ci de cel intuitiv, subtil de înţelegere. Astfel se explică numărul tot mai mare de copii cu abilităţi intelectuale peste măsura vârstei lor. Mentalitatea lor de multe ori uimesc încă de la vârste foarte fragede pe adulţi, recunoscând principiile vieţii sănătoase, armonioase prin alte căi decât sursele de informare de astăzi. Ei deţin abilităţi telepatice şi telekinetice extraordinare precum şi un IQ mult mai ridicat decat acelora care încă sunt sub procesul de dezvoltare. Ei acaparează majoritatea informaţiilor de la fiinţe cu aceleaşi vibraţii înalte, prin intuiţie. Mulţi dintre astfel de copii relatează conversaţiile lor cu fiinţe din sfere necunoscute de unde preiau informaţiile atat de valoroase pentru a-şi menţine calităţile corpului într-o armonie. Lucruri ce par a fi ilogice pentru persoanele care încă se află în procesul de dezvoltare. Aceşti noi copii au fost supuşi şi fotografiei de tip Kirlian de unde au fost clasificaţi în copii cu aura indigo(copii indigo) şi copii cu aura strălucitoare (copii cristal).
Ei au ajuns la aceste performanţe activându-şi frecvenţele cerebrale cele mai joase(foarte greu de atins)ajungând astfel să parcurgă trei stadii de evoluţie:

-in primul este vorba de începutul folosirii intenţonate a conştiinţei în afara corpului fizic

-al doilea este vorba de o adevărată interacţiune şi comunicare directă(non-verbală) în celelalte realităţi dimensionale şi cel mai adesea sub formă telepatică

-al treilea stadiu constă în puterea facerii adevăratelor călătorii plecând din realitatea aceasta obişnuita spre realitatea superioară.

Ar fi minunat dacă am ajunge cât mai curând cu toţii spre astfel de performanţe. Cu toate acestea studiile relatează că în jurul anului 2012, o dată cu intrarea completă în Centura Fotonică, vom ajunge cu toţii la completa evoluţie. Între timp, persoanele care sunt încă în proces de dezvoltare prezintă numeroase simptome datorită modificărilor fiziologice intensificate; simptome precum: dureri de cap ce nu se ameliorează prin tratamente medicamentoase, ameţeli, migrene, palpitaţii, ţiuituri în urechi, oboseală precum şi episoade depresive nejustificate, tensiune, neliniste, stress fără un motiv corespunzător şi lista poate continua de la caz la caz. Majoritatea persoanelor ce prezintă astfel de simptome consulta medicul pentru a primi un tratament care le este ineficient. În mod normal, tratamentul fiecărui simptom în parte se poate vindeca pe cale naturală.

12 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

O postare din care am culesc foarte multe informaţii utile...

starsgates spunea...

M-a fascinat această teorie despre apariţia copiilor indigo şi de cristal de când am aflat despre ea.:)
O seară frumoasă pescăruşule alături de copilul tău.:)

pescarusul argintiu spunea...

Cristi, multumesc mult pentru vizita si impresii.
Recunosc ca si asupra mea a avut un impact puternic acest material cand l-am parcurs prima data.
Asadar, se pare ca evoluam genetic...

pescarusul argintiu spunea...

Starsgates, stiinta face pasi mari in explicarea unor fenomene surprinzatoare.
Ma bucur ca ai gasit si informatii interesante, care au confirmat ceea ce stiai :)
O seara racoroasa si linistita si tie, langa zmeii tai!

Manole spunea...

Pescarusule...taman ce mi-ai descris toate simtomele de dinainte de concediu...
Serios vorbind, se vehiculeaza o gramada de variante, nici nu stiu ce sa mai cred, oricum sper din suflet ca este vorba de o evolutie!

Bibliotecaru spunea...

Din rezonanţa asta... nu ar trebui să prind şi satelitul? Sau nu m-am prins eu cum să fac recepţia...

"Un grup de savanţi" nu mai studiază consecinţele foametei şi a morţii prin inaniţie, studiază însă "Efectele razelor gamma asupra anemonelor" (titlul original, The Effect of Gamma Rays on Man-in-the-Moon Marigolds). Domnul Paul Zindel a deschis o cale spre ştiinţa lucrurilor ciudate.

pescarusul argintiu spunea...

Mestere, daca te referi la migrene ce nu se ameliorează prea usor, ameţeli, palpitaţii, ţiuituri în urechi, oboseală, tensiune nervoasa, stress, atunci iti inteleg temerile.
Oricum ar fi, sa speram ca zilele de concediu le-au anihilat si ca sunt semne bune, de evolutie! :)
O zi plina de vitalitate si energie!

pescarusul argintiu spunea...

Bibliotecaru, e vorba de tendinte, de anumite conexiuni si transformari chimice si electrochimice la nivelul componentelor ADN-ului celular.
Nu stiu daca ai aparatura necesara sa "prinzi" satelitul :)
Procesul structural privind noua configurare a ADN-ului se pare ca e mai des intalnit la copii, dar cine stie?

Anne spunea...

Foarte utile informatiile, multumim draga mea!

pescarusul argintiu spunea...

Anne, ma bucur ca ai cules si tu un esantion din "parfumul" lor discret, cu irizari de ADN actualizat! :)
Se pare ca prin noua lui structura genetica multispiralata, noile generatii ale speciei umane vor face un salt calitativ de bun augur, detinand abilităţi telepatice şi telekinetice extraordinare precum şi un IQ mult mai ridicat decat noi, inaintasii lor.
O zi frumoasa!

Paul spunea...

M-am ferit de postarea ta, sunt lucruri ce ma depasesc si pe care nu vreau sa le pricep pentru simplu motiv ca nu ma pasioneaza, cu toate acestea este interesant ce spui, insa, nu m-as lega de 2012, nu cred nimic din relatarile despre acest an...

pescarusul argintiu spunea...

Bun venit, Paul! :)
Apreciez ca ai avut rabdare sa parcurgi acest material, care asa cum spui este destul de abstract si de condensat in informatii stiintifice.
Nici eu nu cred speculatiile in legatura cu anul 2012, dar am extras pure estimari din corpul sursei.
Esenta ar fi ca ADN-ul uman va face un salt calitativ, ceea ce este o teza optimista.
O zi cu multe vibratii si energii vii!