marți, 6 mai 2008

KYLIE MINOGUE - investita cu inaltul titlu de Cavaler al Artelor si Literelor - va concerta pe 17 Mai si la Bucuresti !


Cantareata Kylie Minogue, care a ales Franta pentru a-si incepe noul turneu mondial, a primit distinctia de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor, pentru contributia ei la dezvoltarea culturii franceze, informeaza AFP.

"Printesa a muzicii pop, regina de necontestat a ringurilor de dans, sunteti un Midas al scenei muzicale internationale, care transforma tot ceea ce atinge in aur, de la discuri la pantaloni scurti", a declarat ministrul francez al Culturii, Christine Albanel. Albanel a numit-o pe Kylie Minogue "alchimist al muzicii".

"Departe de simbolul rece ireal al perfectiunii, ati sedus prin simplitate si naturalete", a adaugat ministrul, evidentiind si lupta pe care australianca a dus-o cu un cancer la san. "Medicii au vorbit chiar de un «efect Kylie», care le-a determinat pe femei sa mearga regulat la control", a spus Albanel.

Intr-o rochie neagra, cu accente sic, avand o tinuta impecabila, Kylie Minogue, insotita de parintii sai, a multumit pentru onorurile aduse si a declarat ca "s-a indragostit de Franta" chiar de la prima ei calatorie in aceasta tara. Cantareata va incepe, marti, noul sau turneu mondial intitulat KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data in cariera lui Kylie - si Romania.

3 comentarii:

Anonim spunea...

pescarusule drag sufletului meu :)
se pare, ca Dumnezeu a fost onorat de simplitatea si naturaletea ei, de sufletul ei, si, i-a dat putere in lupta cu nemiloasa boala, asta e frumusetea, ca miracolele din simplitate si bunatate izvorasc :)
felicitari, intotdeauna in postarile tale, exista dincolo de cuvinte, de imagini, si un MESAJ, si iti suntem recunoscatori, pretuirea noastra sa o simti, esti un om tare deosebit si un suflet curat, drag mi-e sa stiu ca inca mai exista oameni deosebiti, de la care sa putem invata si care ne inspira in multe;
o noua zi bogata in impliniri iti doresc, zambete si senin prietene,
Sibilla

Anonim spunea...

Kylie e unica...fanii stiu de ce si, mai ales, pentru ce ;-)

pescarusul argintiu spunea...

Dragi prieteni,
@Sfinxule nepretuit,
Ai intuit perfect mesajul meu dincolo de cuvinte, consider ca temerara si talentata si neobosita Kylie Minogue poate sa ne fie model de viata de succes multora dintre noi care o apreciaza.
Din lipsa de timp nu am dezvoltat prea mult subiectul, dar daca revii mai pe inserat, vei gasi cu siguranta completari la aceasta evocare.
Naturaletea, simplitatea si bunatatea sunt valori nemuritoare in care si eu cred cu tarie, care sunt placute si dragi ochiului lui Dumnezeu.
Iti doresc si eu sa modelezi noi tinere spirite, pentru a ajuta ca binele sa triumfe !
Multumesc mult pentru constanta ta prezenta in acest spatiu :)

@Draga Jamilla,
Ma bucur ca apreciezi si tu marile virtuti artistice ale minunatei Kylie, care prin intreaga ei poveste de viata este, asa cum spui tu, UNICA, exemplu de daruire si de lupta apriga pe altarul artelor, pentru noi toti.
Voi reveni in cursul serii cu noi detalii despre profilul si activitatea solistei.
Cu multa prietenie, iti urez mult succes la concurs ! :)