vineri, 18 aprilie 2008

Splendoare pe gheata: Kings on Ice din nou la Bucuresti !

Un apropiat eveniment cultural bucurestean ce se va derula la sfarsitul saptamanii viitoare este asteptat cu sufletul la gura de multi iubitori ai spectacolului ultra rafinat, ultra elaborat si foarte aproape de perfectiune.
EDVIN MARTON - MAGIC STRADIVARIUS

Dar despre ce regal artistic atat de special este vorba ? Vom fi martorii unei feerii muzicale pe gheata, in care se vor impleti armonios si inedit, la un inalt nivel de interpretare, sunetele magice ale viorii Stradivarius cu plutirea si arabescurile siluetelor unor patinatori de marca.
Celebrii patinatori Evgheni Pluşenko, Surya Bonaly şi reputatul violonist Evdin Marton vor încânta publicul bucureştean cu două spectacole „extraordinare”, pe 24 şi 25 aprilie. Cele două spectacole "Kings on Ice" vor avea loc la Sala Polivalentă şi au o producţie de peste 350.000 de euro, în timp ce preţurile de acces variază între 100 şi 350 de lei.

Spectacolul "Kings On Ice 2008" va fi plin de surprize, anunţă promitator cei trei protagonisti. Evgheni Pluşenko îşi va prezenta în premieră mondială numărul pregătit pentru Campionatele Europene de patinaj artistic din 2009 – confirmând că va reveni pe gheaţă. Edvin Marton va cânta melodii în premieră pentru publicul românesc – invitând chiar şi o tânără orchestră din România să cânte alături de el în spectacol. Dupa un turneu care a ajuns in multe tari, incepand cu Rusia si terminand cu Statele Unite, spectacolul poposeste pentru a doua oara in Romania. Fata de anul trecut spectacolul se pare ca va fi si mai grandios, cu un fundal sonor imbogatit si alaturi de cei trei artisti (Edvin Marton, Evgheni Plushenko si Surya Bonaly) va mai evolua si un grup de patinatori si acrobati din cadrul celebrului "Cirque du Soleil", cea mai renumita trupa de circ, unica datorita acrobatiilor complicate si a creativitatii sale. Iar Surya Bonaly va încânta prin artă şi performanţă. „Va fi un show excepţional”, a declarat fosta campioana europeana la patinaj artistic, aflată pentru prima dată în România.


Alături de ea, veniţi în Bucureşti pentru o întâlnire cu presa, Marton şi Pluşenko au declarat că sunt încântaţi de revenirea în România, lansând promisiunea unor spectacole „extraordinare”. Patinatorul medaliat olimpic Evgheni Pluşenko şi violonistul Evdin Marton au mai susţinut împreună două reprezentaţii la Bucureşti, în Februarie 2007. „E o mare plăcere să fim din nou la Bucureşti”, a declarat Marton. „Eu sunt reponsabil de partea muzicală a show-lui – vom cânta muzică nouă şi voi prezenta un nou număr alături de Evgheni”, a anunţat el.


Evgheni Plushenko - "Tears in Heaven"
Astfel, cel mai frumos cadou de sarbatoarea Pascala va fi un show care imbina flacara pasiunii din dansul pe gheata, maiestria coregrafiilor unice ale patinatorilor si magia muzicii cu jocul de lasere si lumini magnifice.

Niciun comentariu: